Hyggelig hytteweekend på Gautefall

Helgen 30.september-2.oktober 2022 var vi i Ung Kreft VBT på hyttetur til Gautefall. Vi overnattet i «Bjørnebu» som er en av Gautefallhyttene. Hytta er romslig, og er utstyrt med både badstue, boblebad og basseng. Vi møttes ved hytta fredag ettermiddag, og spiste felles taco når alle hadde ankommet. Etter middag benyttet vi oss av hyttas fasiliteter.

Etter frokost lørdag morgen kjørte vi til «Camp Dalen», som hadde laget et morsomt opplegg for oss. Vi ble delt inn i to lag, og lagene konkurrerte mot hverandre i ulike grener, herunder hesteskokasting, øksekast, luftgevær, jurklut-kasting og (redskaps)quiz.

Vi fikk servert bålkaffe i Lavvo. Været var ikke helt på vår side, men vi hadde det gøy likevel!

Etter å ha restituert litt på hytta etter aktivitetene på Camp Dalen, dro vi i fellesskap til Ski Lodge Gautefall for middag lørdag kveld.

Felles middag på Gautefall Ski Lodge under hytteturen vår høsten 2022. Sosialt og hyggelig å møte andre kreftrammede og pårørende/etterlatte for å dele erfaringer, men også for å ha de gøy og snakke om alt unge snakker om!

Da vi returnerte til hytta etter middag hadde vi quiz, før enkelte tok seg en dukkert i bassenget. Søndag spiste vi felles frokost før vi tok fatt på hjemreisen.

Takk for en trivelig helg!

Julien og Christian koste seg i boblebadet, mens Kevin svømte i bassenget