Bli med på Landsmøte

Ung Kreft kan for første gang invitere alle betalende medlemmer til å delta og bruke stemmeretten sin på Landsmøtet. Bli med på årets høydepunkt!

Helgen 22.-24. april 2022 inviterer vi deg til å bli med på landsmøtehelgen på Scandic Fornebu. Ved ekstraordinært Landsmøte i november 2021 endret vi vedtektene, slik at ikke bare tillitsvalgte, men alle medlemmer kan delta. Det blir et variert, faglig og sosialt program som er relevant for deg som er eller har vært kreftrammet, pårørende eller etterlatt. Se det detaljerte programmet helt nederst på siden.

Praktisk informasjon

På Landsmøtet bestemmes strategi- og handlingsplanen i Ung Kreft. Vi legger opp til at helgen skal engasjere deltakerne både på det faglige og sosiale plan. Samtidig håper vi Landsmøtet kan bidra til motivasjon til videre arbeid for Ung Kreft sine medlemmer i hele landet.

Vi har satt av 70 plasser, så her er det førstemann til mølla. Det er forbeholdt tre plasser til styremedlemmer fra hver fylkesgruppe. I tillegg er det vedtatt at 3/4 av landsmøtedeltakerne skal være mellom 15 og 35 år. Selve Landsmøtet kjøres også digitalt, og det vil være mulig å melde seg på og bruke sin stemmerett digitalt.

Saksliste for Landsmøte blir sendt ut fire uker før.

Det er bindende påmelding med en egenandel på 300 kr. Egenandelen inkluderer reise, opphold, og mat i forbindelse med helgen. Digital deltakelse er gratis.

Påmeldingsfrist 1. april 2022

Saksbehandling

Forslag til saker og vedtektsendringer som ønskes tatt opp på Landsmøtet, må sendes skriftlig til hovedstyret senest seks uker før Landsmøtet avholdes. Alle ledd i foreningen kan fremme forslag til Landsmøtet. Enkeltmedlemmer som har forslag til saker eller vedtektsendringer, må sende det til sin fylkesgruppe. Fylkesgruppen behandler innkomne forslag, og vurderer om de ønsker å fremme forslaget til Landsmøtet. De medlemmene som ikke har en aktiv lokal fylkesgruppe, kan sende saker direkte til hovedstyret.

Detaljert program