Podcast

Bekreftet – en prat om kreft og sånn er vår egen podcast laget av og for unge kreftrammede og pårørende.

Sesong 3

Vi kommer deg til unnsetning i koronakrisen med en bonussesong av Bekreftet. Programleder Awa Sarr har vært pårørende til et familiemedlem med kreft, og hun gir deg de beste tipsene for å takle den spesielle situasjonen vi befinner oss i. Du kan sende inn historier, spørsmål og temaer du ønsker å snakke om. Eksperter gir faglige råd og kanskje dukker det opp en kjendis eller to? Følg podcasten i dette Facebook-eventet for å få med deg alle oppdateringer, eller hør siste episode i spilleren under.

Sesong 1 og 2

Programleder Anniken Golf Rokseth har selv hatt kreft tre ganger, og i samtaler med andre unge berørt av kreft tar hun opp temaer som blant annet kjærlighet, vanskelige livsvalg, selvfølelse og drømmer for fremtiden. «Alle» kjenner noen som har kreft, men dette er ikke en podkast om sykdom. Bekreftet handler om unge mennesker som har en historie å fortelle. Den handler om å leve, her og nå.

Prix Radio

I 2018 ble podcasten vår finalist i radiobransjens årlige prisutdeling, Prix Radio. Vi var nominert i kategorien Årets spesialprogram, men nådde ikke helt til topps. Det var likevel en ære å være finalist sammen med ringrevene i bransjen.

Takk

Podcasten er produsert med midler fra LNU Kultur og Stiftelsen Dam.