Podcast

Bekreftet - en prat om kreft og sånn er vår egen podcast laget av og for unge kreftrammede og pårørende.

Sesong 5: Ung Kreft-rådet

Programleder Awa Sarr samler tre nye paneldeltakere hver uke, som i hovedsak består av unge kreftrammede, pårørende og etterlatte. Sammen gir de gode råd om kreftrelaterte problemer som du kanskje kjenner til.

Podcasten kan høres på Spotify, i en podcast-app og eller steder du hører på podcast.

Sesong 4

I denne sesongen går programleder Awa Sarr i dybden på temaer som lytterne våre ønsker å vite mer om. Vi blir godt kjent med Emely som mistet moren sin. Helge må leve med senskader etter kreftdiagnosen. Martine og Stine har begge forskjellige opplevelser knyttet til kreft, dating og kjærlighet.

Vi slipper en ny episode i uka. Du finner dem der du ellers hører på podcast, eller du kan trykke på den røde knappen under.

Sesong 3

Vi kommer deg til unnsetning i koronakrisen med en bonussesong av Bekreftet. Programleder Awa Sarr har vært pårørende til et familiemedlem med kreft, og hun intervjuer forskjellige eksperter som gir deg de beste tipsene for å takle pandemien.

Sesong 1 og 2

Programleder Anniken Golf Rokseth har selv hatt kreft tre ganger, og i samtaler med andre unge berørt av kreft tar hun opp temaer som blant annet kjærlighet, vanskelige livsvalg, selvfølelse og drømmer for fremtiden. «Alle» kjenner noen som har kreft, men dette er ikke en podkast om sykdom. Bekreftet handler om unge mennesker som har en historie å fortelle. Den handler om å leve, her og nå.

Prix Radio

I 2018 ble podcasten vår finalist i radiobransjens årlige prisutdeling, Prix Radio. Vi var nominert i kategorien Årets spesialprogram, men nådde ikke helt til topps. Det var likevel en ære å være finalist sammen med ringrevene i bransjen.

Takk

Podcasten er produsert med midler fra LNU Kultur, Stiftelsen Dam og Kreftforeningen.