Ung Kreft Agder

Seneste innlegg

Her kan du lese de nyeste innlegene som er relevante. Se også i arkivet og i sidemenyen for mer informasjon.

På Ung Kreft Agder sitt årsmøte som ble holdt i februar, ble styret utvidet med to nye styremedlemmer. Sammen jobber vi med å planlegge gode aktiviteter for våre medlemmer, og skaper gode samarbeid med blant annet Kreftforeningen.

Les mer

I midten av januar tok Ung Kreft igjen opp aktiviteten på Sørlandet. Lokalt initiativ har opprettet fylkesgruppen i en landsdel som for Ung Kreft sitt vedkommende har ligget brakk i noen år. 18 personer møtte opp på gruppens første arrangement i Kristiansand, og et nytt fylkesstyre ble etablert. Raymond og Ingrid er to av de nye styremedlemmene i Ung Kreft Agder.

Les mer

Ung Kreft ønsker å blåse liv inn i fylkesgruppen Ung Kreft Agder. Vi inviterer derfor alle medlemmene til en hyggelig og sosial kveld, hvor hensikten er å danne en ny fylkesgruppe bestående av minimum 3 som ønsker å sitte i styret. Lørdag 16. januar 2016 kl 18.00 Sted: Metro bowling på Lund i Kristiansand Adr. er Kongsgård Allè 53, 4632 Kristiansand.

Les mer

Kreftforeningen inviterer til kick-off 31. oktober kl. 10.00–16.00, for alle menn som har eller har hatt kreft. I forbindelse med årets Movember-aksjon ønsker vi å sette i gang et tilbud for menn i alle aldre, med fokus på aktivitet og mestring av kreftsykdommen.

Les mer

Lørdag 14. november kl. 12.00–14.00, Sted: Golfbanen i Kristiansand Tilbudet er for deg som er mann, uansett alder, som har/har hatt kreft og som ønsker å være aktiv og å møte andre i samme situasjon. Opplæringen vil bli holdt av engasjerte golfere i Golfklubben. Tilbudet er gratis og lån av utstyr er gratis.

Les mer

Dette arrangementet ble avlyst på grunn av for få påmeldte, men vi prøver igjen med nye lodd og nye sjanser på nyåret og satser på at vi får i gang noe på nyåret!

Les mer