Ung Kreft Agder

Seneste innlegg

Her kan du lese de nyeste innlegene som er relevante. Se også i arkivet og i sidemenyen for mer informasjon.

På Ung Kreft Agder sitt årsmøte som ble holdt i februar, ble styret utvidet med to nye styremedlemmer. Sammen jobber vi med å planlegge gode aktiviteter for våre medlemmer, og skaper gode samarbeid med blant annet Kreftforeningen.

Les mer

I midten av januar tok Ung Kreft igjen opp aktiviteten på Sørlandet. Lokalt initiativ har opprettet fylkesgruppen i en landsdel som for Ung Kreft sitt vedkommende har ligget brakk i noen år. 18 personer møtte opp på gruppens første arrangement i Kristiansand, og et nytt fylkesstyre ble etablert. Raymond og Ingrid er to av de nye styremedlemmene i Ung Kreft Agder.

Les mer

Ung Kreft ønsker å blåse liv inn i fylkesgruppen Ung Kreft Agder. Vi inviterer derfor alle medlemmene til en hyggelig og sosial kveld, hvor hensikten er å danne en ny fylkesgruppe bestående av minimum 3 som ønsker å sitte i styret. Lørdag 16. januar 2016 kl 18.00 Sted: Metro bowling på Lund i Kristiansand Adr. er Kongsgård Allè 53, 4632 Kristiansand.

Les mer

Kreftforeningen inviterer til kick-off 31. oktober kl. 10.00–16.00, for alle menn som har eller har hatt kreft. I forbindelse med årets Movember-aksjon ønsker vi å sette i gang et tilbud for menn i alle aldre, med fokus på aktivitet og mestring av kreftsykdommen.

Les mer