Fuck Cancer-armbånd

Kreft skaper følelser det er vanskelig å sette ord på, og for mange er Fuck Cancer det nærmeste man kommer. Armbåndene lages av frivillige som ønsker å støtte kreftsaken.

Ung Kreft koordinerer og arrangerer workshoper rundt om i hele landet, og så selges armbåndene i Kreftforeningens nettbutikk.

Inntektene deles 50/50 mellom Ung Kreft og Kreftforeningen, og pengene går direkte til kreftforskning og aktiviteter for unge berørt av kreft.

Ung Kreft og Kreftforeningen eier varemerket "Fuck Cancer", så alle Fuck Cancer-armbånd må lages og selges via oss.

Er det noe du kan banne til, så er det kreften!

Arrangere workshop?

Det er populært å arrangere workshop for å perle armbånd. Vi prioriterer workshoper der flest mulig kan bidra.

Følgende må være klart før oppstart av workshop kan vurderes:

  • 5-10 frivillige (det er mer jobb enn man tror)
  • Et gratis lokale som kan romme 50-100 personer
  • Planlegge og arrangere minimum 2 workshops hvert halvår

Ved eventuelt oppstart vil dere få opplæring og utstyr fra sekretariatet. Ta kontakt med koordinator Caroline for mer informasjon. Se kontaktinfo nederst på siden.

Bedrifter

Ønsker du å arrangere workshop med dine kollegaer? Da kan du bestille bedriftspakke her.

Fuck Cancer bedriftspakke

Skoler

Ønsker din skole å perle Fuck Cancer armbåndene?

Vi samarbeider med nærmere 100 skoler som perle og selger armbånd for oss. Det er gratis å motta utstyr, og dere kan velge hvor mange armbånd dere ønsker å perle.

Ta kontakt med koordinator Caroline for mer informasjon. Se kontaktinfo nederst på siden.

Frivillig

Ønsker du å bidra med å perle armbånd er det bare å møte opp på workshopene som arrangeres. Oversikt over alle workshoper finner du på Facebook-siden "Fuck Cancer Armbånd".

Om du ønsker å bidra med koordinering og planlegging av workshops, kontakt gjerne de frivillige når du er på workshop eller ta kontakt med koordinator Caroline. Se kontaktinfo nederst på siden.

Perle-workshops

Oslo - Bergen - Stavanger - Trondheim - Tromsø - Gjøvik - Kristiansand - Kristiansund - Stavern - Sarpsborg - Tønsberg - Sandefjord - Rennabu - Sogndal - Ålesund - Drammen - Haugesund - Andesnes - Midt-Buskerud - Bodø - Narvik

Neste workshop finner du på Facebook-siden "Fuck Cancer Armbånd".

Ønsker du å arrangere Fuck Cancer workshop eller lurer du på noe, kontakt koordinator i Ung Kreft på mail caroline@ungkreft.no