Fuck Cancer bedriftspakke

Har din bedrift lyst til å støtte kreftforskning og arbeid for unge berørt av kreft? Da er en perlesamling en perfekt aktivitet for å engasjere de ansatte.

Vi har flere perlepakker som kan passe for din bedrift. De har litt ulike priser, avhengig av hvor store perlesamlinger dere vil ha, og hvor mye dere ønsker å gi i gave. Dersom ingen av pakkeløsningene passer for deg, eller du har noen spesielle ønsker utover det vi tilbyr her, kan dere ta kontakt med koordinator i Ung Kreft på mail caroline@ungkreft.no

Fuck Cancer armbåndene er et stolt samarbeid mellom Ung Kreft og Kreftforeningen, der inntektene går til kreftforskning og til å hjelpe unge berørt av kreft.

Pakkene

Liten pakke

Liten pakke

Ønsker dere bare å perle ett armbånd per person kan dere bestille individuelle perlepakker fra Kreftforeningens nettbutikk. Dere velger selv når og hvor dere ønsker å perle.

Denne pakken passer perfekt for dere som ønsker å støtte Kreftforeningen og Ung Kreft med en liten gave, og som også ønsker å vise at dere støtter unge kreftrammede og pårørende.

Pris: 150 kr/200 kr (limited) per perlepakke.
Medium pakke, fra kr 10.000

Medium pakke

Til dere som ikke er så mange, men som gjerne vil gjøre en innsats for å støtte kreftforskning og unge berørt av kreft, kan denne pakken være midt i blinken.

I pakken er det nok utstyr til å perle 100 armbånd. Dere finner tid og sted som passer for dere. Dere kan velge å selge armbåndene selv, til kollegaer, familie eller venner. Eller dere kan sende alle ferdige armbånd tilbake slik at de kan selges i nettbutikken til Kreftforeningen.

Alle som perler 10 armbånd eller flere, får beholde ett hver. Dere blir tildelt tittelen Perlevenner 2024 og bedriften får et diplom som viser at dere har støttet Ung Kreft og Kreftforeningen gjennom deres perle-aktivitet.

Pris fra: 10.000 kr

Prisen inkluderer perleutstyr, pakking, kvalitetssikring av armbånd, koordinering/tilrettelegging og forsendelse (3000,-)

Gave til Kreftforeningen og Ung Kreft: 7000,-.

Stor pakke, fra kr 15 000

Stor pakke

Ønsker bedriften din å perle flere armbånd, og ha en lengere workshop for å støtte kreftforskning og unge berørt av kreft? Da kan denne pakken passe godt for dere.

I denne pakken er det nok utstyr til å perle 300 armbånd. Dere finner tid og sted som passer for dere. Dere kan velge å selge armbåndene selv, til kollegaer, familie eller venner. Eller dere kan sende alle ferdige armbånd tilbake slik at de kan selges i nettbutikken til Kreftforeningen.

Alle som perler 10 armbånd eller flere, får beholde ett hver. Dere blir tildelt tittelen Perlevenner 2024 og bedriften får et diplom som viser at dere har støttet Ung Kreft og Kreftforeningen gjennom deres perle-aktivitet.

Pris fra: 15.000 kr.

Prisen inkluderer perleutstyr, pakking, kvalitetssikring av armbånd, koordinering/tilrettelegging og forsendelse (4000,-)

Gave til Kreftforeningen og Ung Kreft: 11 000,-.


Ekstra stor pakke, fra kr 30 000

Ekstra stor pakke

Ønsker bedriften din å perle et ubegrenset antall armbånd? Da passer denne pakken godt for dere. Den kan tilpasses deres ønsker, og dere får tilsendt utstyr basert på hvor mange dere er, og hvor lenge dere tenker å holde på med aktiviteten. Dere finner tid og sted som passer for dere, og sitter samlet og perler.

Alle som perler 10 armbånd eller flere, får beholde ett hver. Dere blir tildelt tittelen Perlevenner 2024 og bedriften får et diplom som viser at dere har støttet Ung Kreft og Kreftforeningen gjennom deres perle-aktivitet.

I den største pakken får dere også en støttespillerlogo som symboliseres deres bidrag til kreftsaken som kan brukes i valgfrie kanaler.

Pris fra: 30.000 kr.

Prisen inkluderer perleutstyr, pakking, kvalitetssikring av armbånd, koordinering/tilrettelegging og forsendelse (5000,-)

Gave til Kreftforeningen og Ung Kreft: 25 000,-.


Hvordan fungerer det?

Etter du har lagt inn bestilling på en bedriftspakke skjer følgende:

  • Du får tilsendt en pakke med perleutstyr (bortsett fra sakser til å klippe tråd, og beholdere til å ha perlene i)
  • Informasjon om hvordan å holde workshop, lage og selge armbåndene får du tilsendt på e-post.
  • Bedriften arrangerer sin egen workshop og perler armbånd. Se video om hvordan å perle og montere armbåndene her.
  • Dersom dere ønsker å selge de ferdige armbåndene, kan det gjøres til vippsnummer 2270, til 150 kr stk.

Retur av armbånd og utstyr

  • Armbånd og overskudd av utstyr sendes tilbake til Ung Kreft. Returetikett følger med i pakkene.

Tillegg

I tillegg til Bedriftspakken, kan dere bestille foredrag og/eller støttespillerlogo. Kryss av om dere vil ha med dette i bestillingsskjema.

Støttespillerlogo

Dere får tilsendt en støttespillerlogo som kan brukes på valgfrie kanaler. Dette er inkludert i den ekstra store pakken til 30.000 kr.

Pris: 5.000 kr.

Prisen inkluderer logo som kan brukes i valgfrie kanaler som for eksempel på nettsiden, eller på Facebook.

Foredrag

Her har vi to alternativer:

Alternativ 1

En fra Ung Kreft sitt Fortellerkorps kommer og deler din historie om å være ung og berørt av kreft enten som kreftrammet, pårørende eller etterlatt. Dere blir enige om hvor langt foredraget skal være, alt fra 10-40 minutter.

Pris: Gratis.

Alternativ 2

En fra Ung Kreft kommer til arrangementet deres eller lager en personlig film med et foredrag om Ung Kreft og Kreftforeningens samarbeidet med Fuck Cancer. Dere får også et innblikk i hva overskuddet av Fuck-cancer armbåndene går til. Varighet ca. 20 min.

Pris: 5.000 kr.

Prisen går til å dekke lønnskostnader til ansatt som som sendes ut til dette. Alt overskudd går til formål.