Sjukt Sprek

Bli med!

  • Et aktivt og sosialt samhold blant unge kreftoverlevere
  • Ukentlige gruppetreninger
  • En ny og spennende aktivitet i måneden
  • Årlig felles mål
  • Bli sjukt sprek!
Det som har betydd mest, er å endelig oppleve treningsglede igjen, og føle at man mestrer noe samtidig som man tør å utfordre seg selv. Fellesskapet og samholdet er grunnene til at jeg gleder meg til å dra på trening hver gang. Jennifer (24), Hodgkins lymfom, senskaden fatigue

I fritt fall tilbake til livet

Ingrid (32) fikk brystkreft i januar 2016. Hun måtte fjerne det ene brystet og gå på cellegift hele sommeren. Hun ble med i Sjukt Sprek Oslo i november 2016, og har vært aktiv i gruppen etter det. Til daglig jobber hun som sykepleier på et sykehus som driver med kreftbehandling. Vi har tatt en prat med Ingrid om hvordan hun bruker trening og fallskjermhopping (!) til å komme i bedre form etter alt hun har vært igjennom.
Les mer

Felles Start med nye venner

I juni 2018 arrangerte Ung Kreft for første gang Felles Start. Det er en aktivitetscamp for unge kreftrammede mellom 15 og 35 år, finansiert av ExtraStiftelsen. Målet med campen var å motivere deltakerne til å komme i gang med trening etter kreftbehandling. Det ble fire flotte dager hvor alle fikk testet grensene sine, ble godt kjent med hverandre og latteren satt løs.
Les mer

Bli kjent med treneren i Sjukt Sprek Tønsberg!

I 2017 startet Sjukt Sprek Tønsberg opp. Trener Karen Marie Albrektsen (Mia) trives med å kunne gi unge kreftoverlevere en bedre og sprekere hverdag.  
Les mer