Sjukt Sprek

Bli med!

  • Et aktivt og sosialt samhold blant unge kreftoverlevere
  • Ukentlige gruppetreninger
  • En ny og spennende aktivitet i måneden
  • Årlig felles mål
  • Bli sjukt sprek!
Det som har betydd mest, er å endelig oppleve treningsglede igjen, og føle at man mestrer noe samtidig som man tør å utfordre seg selv. Fellesskapet og samholdet er grunnene til at jeg gleder meg til å dra på trening hver gang. Jennifer (24), Hodgkins lymfom, senskaden fatigue

Sjukt Sprek Trondheim tre år

13. januar hadde Sjukt Sprek Trondheim treårsjubileum!
Les mer

Sjukt Sprek – fem år i Bergen

6. februar 2014 var en spent prosjektgruppe og trener klare for Sjukt Sprek Bergens første trening. Oppmøtet var over all forventning, og siden den dagen har unge kreftoverlevere i bergensområdet møtt opp hver eneste treningsuke. Det viser at dette tilbudet ikke bare har vært vellykket, men også etterlengtet.
Les mer

I fritt fall tilbake til livet

Ingrid (32) fikk brystkreft i januar 2016. Hun måtte fjerne det ene brystet og gå på cellegift hele sommeren. Hun ble med i Sjukt Sprek Oslo i november 2016, og har vært aktiv i gruppen etter det. Til daglig jobber hun som sykepleier på et sykehus som driver med kreftbehandling. Vi har tatt en prat med Ingrid om hvordan hun bruker trening og fallskjermhopping (!) til å komme i bedre form etter alt hun har vært igjennom.
Les mer