Ung Pårørende Tromsø er fra og med januar 2019 lagt på is. Vi søker nå etter nye samlingsledere som kan ta over tilbudet.
Ønsker du å bidra eller har spørsmål kontakt Marie i sekretariatet marie@ungkreft.no

møtes hver tredje torsdag. Vi møtes alltid i Kreftforeningens lokaler i Grønnegata 86-88. På samlingene våre vil du møte andre som kanskje opplever noe av det samme som deg. Gjennom aktiviteter og sammenkomster ønsker vi å legge til rette for hyggelig samvær og muligheten til å dele tanker eller erfaringer. Noen ganger tar vi opp utvalgte temaer, men som regel går samtalen godt uten. Vi har for eksempel hatt temakvelder om stressmestring og sorg. Noen ganger møtes vi også for å gjøre noe sammen. Tidligere har vi vært på hundesledetur på Tromsø Villmarkssenter, gått på skøyter, bowlet og vært på tur med velværebåten Vulkana. Hos oss er det godt å møtes og god stemning. Møtene har ingen påmelding, og er gratis.

Møteplassen ledes av andre ungdommer som har erfaring med å være pårørende til noen med kreft. Meld deg gjerne inn i vår lukkede facebook-gruppe. Her legger vi fortløpende ut informasjon om tid og sted for samlingene våre slik at du kan holde deg oppdatert.

Håper vi snart sees!

shutterstock_85402201