Østfold

Om fylkesgruppen

Ung Kreft Østfold arbeider for at unge voksne i alder 15-35 år som er berørt av kreft skal få et godt sosialt tilbud gjennom aktivitetene vi arrangerer. Vi har som mål at arrangementer med Ung Kreft Østfold skal fungere som et friskt pust i hverdagen. Ta kontakt dersom du har ønsker om hvor og hvilke arrangementer vi kan få til der du bor.

Vi forsøker å arrangere flere aktiviteter i løpet av året. Tilbudene varierer slik at vi håper du finner noe som passer for deg. For oss er det viktigste å være et samlingspunkt for unge kreftrammede slik at en kan møte andre i en lignende situasjon.

Støtt oss!

Ung Kreft Østfold arbeider for at våre medlemmer skal ha et godt og variert aktivitetstilbud. Tidligere har vi bl.a arrangert tur til klatrepark, julebord, tusenfryd, yoga, trampolinepark, pizza og bowling.

Har du lyst til å støtte oss i vårt arbeid? Dette kan du gjøre på tre måter: Du kan overføre direkte til vårt kontonummer 1503 86 59968. Merk innbetalingen med «gave».

Du kan bruke Vipps. Du finner oss ved å skrive 565801 eller Østfold Ung Kreft. Merk innbetalingen med «gave»

Hvis du tipper eller spiller lotto gjennom norsk tipping kan du sette oss som din grasrotmottaker. Vi vil da få 5 % av det du spiller for uten at det koster deg noe eller går ut over dine vinnersjanser. For å velge oss kan du gå til norsk-tipping.no/grasrotandelen trykk på «Tilknytt» deretter blir du bedt om å logge på brukeren din for å bekrefte det. Du kan også sende en SMS med «Grasrotandelen 883910842» til 2020 eller oppgi organisasjonsnummer 883 910842 hos din tippekommisjonær.

Alle bidrag går uavkortet til medlems-aktivitetene våre.

Tusen takk for at du ønsker å støtte unge kreftrammede og unge pårørende i Østfold!

Styret 2020

Styreleder: Hanne Wibe

Styremedlem/kasserer: Julie Tangen

Styremedlem: Ingrid Sofie Bjerke


Kontakt oss

E-post: ostfold@ungkreft.no

Facebook-gruppe

Vi har en egen Facebook-gruppe hvor du kan få mer informasjon om alt som skjer.

Bli med i Facebook-gruppen

Arrangementer

Flere lokale tilbud