Ung Pårørende

På grunn av koronaviruset har Ung Kreft utsatt alle fysiske samlinger inntil videre. Vi har mange gode hjemmevennlige tilbud du kan bruke frem til vi sees igjen.

Er du pårørende eller etterlatt og ønsker å snakke med noen som har vært i samme situasjon? Bli med på samling med Ung Pårørende.

Ung Pårørende er et samtalebasert tilbud for pårørende og etterlatte etter kreft. Du må være mellom 15 og 35 år og medlem av Ung Kreft for å kunne delta. Samlingene arrangeres av unge som selv har pårørendeerfaring.

Treffene kan bestå av prat, matlaging, gåturer, spillkvelder eller andre aktiviteter. Her er det rom for både å le og prate om de alvorlige tingene.

Lokale grupper

Oslo

Samlingsledere for Ung Pårørende Oslo er Timur og Michael, som selv har erfaring med å være pårørende og etterlatt.

Kontakt:
Meld deg gjerne inn i vår lukkede Facebook-gruppe for løpende informasjon om hva som skjer.

E-post: ungparorendeoslo@ungkreft.no

Bergen

Hvor og når?
Vi treffes hver tredje mandag kl. 17.30 i Kreftforeningen sine lokaler i Strandgaten 62.

Vi pleier å lage middag og prate om alt som dukker opp, både hverdagslige og kreftrelaterte temaer. Vi prater om det folk har lyst til, og alle deler så mye de ønsker.

Kontakt:
Kontaktperson for Ung Pårørende Bergen er Vilde, tlf. 954 34 954.


Meld deg gjerne inn i vår lukkede Facebook-gruppe.

E-post: ungparorendebergen@ungkreft.no

Trondheim

Vi møtes kl. 18-20 på Vardesenteret ved St. Olavs hospital.

Meld deg gjerne inn i vår lukkede Facebook-gruppe. Her legger vi fortløpende ut informasjon om tid og sted for samlingene våre slik at du kan holde deg oppdatert.

Håper vi snart sees!

Kontaktperson for Ung Pårørende Trondheim er Ingeborg Sjølie (tlf: 47674208). Du kan også nå samlingsleder på e-post: ungparorendetrondheim@ungkreft.no

Vestfold

Vi møtes kl. 18-20.30 i Kreftforeningens lokaler i Øvre langgate 42 i Tønsberg.

Meld deg gjerne inn i vår lukkede Facebook-gruppe. Her legger vi fortløpende ut informasjon om tid og sted for samlingene våre slik at du kan holde deg oppdatert.

Håper vi snart sees!

Kontaktperson for Ung Pårørende Vestfold er Desirée Tanner. Hun kan kontaktes på mobil 986 56 169 eller desiree.ta@hotmail.com

Tromsø

Ung Pårørende Tromsø er lagt på is. Kunne du tenke deg å være med å starte opp en gruppe i Tromsø? Kontakt oss på e-post: post@ungkreft.no

Ingen gruppe nær deg? Kontakt oss – så hjelper vi deg å starte opp.