Sjukt Sprek

Har du lyst til å komme i form igjen? Og bli kjent med andre unge kreftoverlevere?

Bli med å trene med Sjukt Sprek. Sammen blir vi sterkere!

Finn din lokale gruppe

Oslo

Hvor?
Sjukt Sprek Oslo trener på SATS Nationaltheatret. Der trener de hver onsdag kl.18:30.

Kontakt
Gruppen vår har også en lukket Facebookgruppe som du kan melde deg inn i, for å holde deg oppdatert på det som skjer.

Kontaktperson for Sjukt Sprek Oslo er Rebecca Weng, tlf. 97608069.
Du kan også nå Sjukt Sprek Oslo på e-post: sjuktsprekoslo@ungkreft.no

Trondheim

Hvor?
Sjukt Sprek Trondheim trener sammen onsdager kl. 18 på Pusterommet ved St. Olavs Hospital

Kontakt

Vi har en lukket Facebookgruppe som du kan melde deg inn i for å holde deg oppdatert på det som skjer.

Kontaktperson for Sjukt Sprek Trondheim er Kenneth Aas, tlf 99 39 34 87. Du kan også nå oss på epost: sjuktsprektrondheim@ungkreft.no

Bergen

Sjukt Sprek Bergen er lagt på is. Kunne du tenke deg å være med å starte opp en gruppe i Bergen? Kontakt oss på e-post: martine@ungkreft.no

Kontakt
Vi har en lukket Facebookgruppe som du kan melde deg inn for å holde deg oppdatert på det som skjer.


Stavanger

Sjukt Sprek Stavanger er lagt på is. Kunne du tenke deg å være med å starte opp en gruppe i Stavanger? Kontakt oss på e-post: martine@ungkreft.no

Ingen gruppe nær deg? Kontakt oss – så hjelper vi deg å starte opp.

Om tilbudet

Sjukt Sprek er et treningstilbud for unge mennesker som har vært behandlet for kreft. Dette et et aktivt fellesskap for deg som raskest mulig ønsker å komme i god form igjen etter sykdommen. Alle delta på sitt nivå.

Ukentlige gruppetreninger

Vi trener sammen hver uke. Målet med treningen er å øke deltakernes styrke og kondisjon.

Månedlige gruppeaktiviteter

En gang i måneden introduserer vi deltakerne for en ny aktivitet. Det kan være klatring, yoga, padling, en konkurranse eller andre aktiviteter som utfordrer deltakerne på en spennende måte.

Årlig felles mål

Sjukt Sprek-gruppene trener mot et årlig felles mål som kan være for eksempel en destinasjon eller en konkurranse. Alle skal kunne delta og gjennomføre på sitt nivå. De siste årene har målet vært å delta på aktivitetscampen Felles Start.

Trenere

Alle våre trenere er AKTIVinstruktører. Det vil si at de har formell kompetanse på å trene kreftrammede gjennom AKTIV-instruktørstudiet på Norges idrettshøgskole.

Trenerne kartlegger deltakernes fysiske form, mål og begrensninger gjennom individuelle samtaler.

Bli med

Hvem kan være med?

Du må være mellom 15 og 35 år, ferdigbehandlet eller kroniker som anbefales å være i fysisk aktivitet. Du trenger ikke å være i god form, men det er et krav at du er selvhjulpen. Hvis du nylig er ferdigbehandlet, må du sjekke med legen din om det er forsvarlig for deg å være med i en slik gruppe.

Tilbudet begrenser seg ikke kun til de som er en i rehabiliteringsfase – alle skal med! Så hvis du er ferdigbehandlet for mange år siden, men likevel kunne tenke deg å komme i bedre form sammen med andre unge kreftoverlevere, ønsker vi deg hjertelig velkommen.

Bli medlem

For å bli med i Sjukt Sprek må du være medlem av Ung Kreft. Ved å melde deg inn i Sjukt Sprek blir du automatisk meldt inn i Ung Kreft også, hvis du ikke allerede er medlem.

Medlemskap Ung Kreft: 100 kr i året.
Sjukt Sprek:
400 kr i året.

Sjukt Sprek hjemme

Under koronapandemien laget vi treningsvideoer slik at du kunne bli sjukt sprek hjemme i stua. Bruk gjerne videoene der du er, hvis du ikke kan være med på fellestrening.

Se hele spillelisten på YouTube.

Aktiv mot kreft

Aktiv mot Kreft er en viktig samarbeidspartner for Sjukt Sprek. De støtter oss med trenerutgifter og gir oss muligheter til å være med på konkurranser de er en del av.

Tusen takk for støtten!

Les mer om Aktiv mot kreft

Spreke nyheter

Sjukt Sprek hjemme

Under koronapandemien laget vi en treningsserie hvor du kunne bli sjukt sprek hjemme i stua. Bruk gjerne treningsvideoene der du er, hvis du ikke kan delta på fellestreningene.

Se hele spillelisten på YouTube.