Sommeraktivitetsuka

På grunn av koronaviruset har Ung Kreft utsatt alle fysiske samlinger inntil videre. Vi har mange gode hjemmevennlige tilbud du kan bruke frem til vi sees igjen.

Montebellosenteret og Ung Kreft arrangerer et kursopphold for deg som har eller har hatt kreft, og som er mellom 15 og 35 år. Dersom du vil bli inspirert til å bli mer fysisk aktiv, er dette et kursopphold som passer for deg.

I løpet av uka vil du høre inspirerende foredrag og delta på mange spennende aktiviteter. Eksempler på aktiviteter er kanopadling, ballspill, rafting, fjellturer, klatring, skyting, terrengsykling og yoga. I tillegg tilbyr kurset organisert gruppebasert aktivitet med styrke- og kondisjonstrening i gymsal og svømmebasseng. Frivillige hjelpere i Ung Kreft legger opp til felles sosiale aktiviteter på kveldstid. Dette blir en opplevelsesrik uke du ikke kommer til å glemme.

Vi anbefaler alle å ta med en ledsager, enten det er en venn/venninne, et familiemedlem eller kjæreste. Pårørende deltar i kurset på lik linje som kreftrammede.

Sommeraktivitetsuka 2020

Når: 26. juni til 3. juli

Hvor: Montebellosenteret på Mesnali (rett ved Lillehammer)

Egenandel: 173 kr per døgn for pasienten og 116 kr per døgn for pårørende. Reise dekkes for både pasient og pårørende.

Påmeldingsfrist: Første opptak er seks uker før kursstart.

Meld deg på via montebellosenteret.no