Troms og Finnmark

Om fylkesgruppen

Ung Kreft har til sammen 9 fylkesgrupper, hvorpå Ung Kreft Troms og Finnmark er den nordligste fylkesgruppen.

Hovedtyngden av våre medlemmer er bosatt i Troms fylke, men vi jobber for å gi et likeverdig tilbud til våre medlemmer i begge fylkene!

Vi arbeider for at ungdom som er berørt av kreft skal få et godt sosialt tilbud gjennom aktiviteter som vi arrangerer. Vi har som mål at arrangementer med Ung Kreft Troms og Finnmark skal fungere som et friskt pust i hverdagen.

Vi har blant annet arrangerte tur til Tromsø Villmarkssenter, flere ungdomskvelder og pizzakvelder på vardesenteret i Tromsø, samlingshelg under festivalen Rakettnatt, sommeravslutning på Sommarøy, julebord, og den tradisjonelle juleavslutningen med julegrøt.

Ta gjerne kontakt med en av oss i styret for mer informasjon om Ung Kreft eller fylkesgruppen, eller hvis du bare har lyst til å slå av en prat!

Støtt oss

Ung Kreft er en organisasjon som baserer seg på frivillig arbeid. Alle våre inntekter går direkte til våre medlemmer, via tilbud og arrangementer på lokal og sentral basis i landet.

Hvis du ønsker å støtte fylkesgruppen i Troms og Finnmark, kan du enten melde deg inn som medlem hos oss, eller gi en gave i form av penger for å støtte vårt arbeid. Alle bidrag går uavkortet til våre medlemmer, i form av arrangementer og aktiviteter i fylkesgruppen.

Du kan gi en gave til vår gavekonto: 7560.66.04033

Merk innbetalingen med «gave».

Styret 2019

Styreleder: Ingvild Emilie Hallvardsdatter Østgård

Nestleder: Vilde Lenning

Styremedlem: Cecilie Sneltvedt

Styremedlem: Sara Larsen Magee

Styremedlem: Susanne Eriksen

Styremedlem: Mariann Aasnes

Styremedlem: Erik Karlstrøm

Styremedlem: Martin Lundberg

Styremedlem: Paul Vangberg

Kontakt oss

E-post: tf@ungkreft.no

Facebook-gruppe

Vi har en egen Facebook-gruppe hvor du kan få mer informasjon om alt som skjer.

Bli med i Facebook-gruppen

Arrangementer

Fant ingen resultater

Flere lokale tilbud