Troms og Finnmark

Deltakerne på Ung Kreft sin landskonferanse står oppstilt utendørs og smiler inn i kamera.
Om fylkesgruppen

Ung Kreft har til sammen ni fylkesgrupper, hvorpå Ung Kreft Troms og Finnmark er den nordligste fylkesgruppen.

Hovedtyngden av våre medlemmer er bosatt i Troms fylke, men vi jobber for å gi et likeverdig tilbud til våre medlemmer i begge fylkene!

Vi arbeider for at ungdom som er berørt av kreft skal få et godt sosialt tilbud gjennom aktiviteter som vi arrangerer. Vi har som mål at arrangementer med Ung Kreft Troms og Finnmark skal fungere som et friskt pust i hverdagen.

Vi har blant annet arrangerte tur til Tromsø Villmarkssenter, flere ungdomskvelder og pizzakvelder på vardesenteret i Tromsø, samlingshelg under festivalen Rakettnatt, sommeravslutning på Sommarøy, julebord, og den tradisjonelle juleavslutningen med julegrøt.

Ta gjerne kontakt med en av oss i styret for mer informasjon om Ung Kreft eller fylkesgruppen, eller hvis du bare har lyst til å slå av en prat!

Støtt oss

Ung Kreft er en organisasjon som baserer seg på frivillig arbeid. Alle våre inntekter går direkte til våre medlemmer, via tilbud og arrangementer på lokal og sentral basis i landet.

Hvis du ønsker å støtte fylkesgruppen i Troms og Finnmark, kan du enten melde deg inn som medlem hos oss, eller gi en gave i form av penger for å støtte vårt arbeid. Alle bidrag går uavkortet til våre medlemmer, i form av arrangementer og aktiviteter i fylkesgruppen.

  • Du kan gi en gave til vår gavekonto: 7560.66.04033
    Merk innbetalingen med «gave».
  • Du kan bruke Vipps. Du finner oss ved å skrive 544138 eller Troms og Finnmark Ung Kreft. Merk innbetalingen med «gave»
  • Hvis du tipper eller spiller lotto gjennom norsk tipping kan du sette oss som din grasrotmottaker. Vi vil da få 5 % av det du spiller for uten at det koster deg noe eller går ut over dine vinnersjanser. For å velge oss kan du gå til norsk-tipping.no/grasrotandelen trykk på «Tilknytt» deretter blir du bedt om å logge på brukeren din for å bekrefte det. Du kan også sende en SMS med «Grasrotandelen 920430570» til 2020 eller oppgi organisasjonsnummer 920 430 570 hos din tippekommisjonær.

Tusen takk for at du ønsker å støtte unge kreftrammede og unge pårørende i Troms og Finnmark!

Styret 2022

Styreleder: Erik Karlstrøm

Nestleder: Christina Neerland

Sekretær: Kari Elida Eriksen

Kasserer: Erik Karlstrøm

Styremedlem: Ingvild Emilie Hallvardsdatter Østgård

Styremedlem: Mariann Gamst Aasnes

Styremedlem: Vilde Lenning

Styremedlem: Martin Rønbeck Lundberg

Styremedlem: Cecilie Sneltvedt

Styremedlem: Paul Vangberg

Kontakt oss

E-post: tf@ungkreft.no

Facebook-gruppe

Vi har en egen Facebook-gruppe hvor du kan få mer informasjon om alt som skjer.

Bli med i Facebook-gruppen

Arrangementer

Flere lokale tilbud