Vestland

Om fylkesgruppen

Ung Kreft Vestland arbeider for at ungdom rammet av kreft skal få et godt sosialt tilbud gjennom aktiviteter vi arrangerer.

De fleste av medlemmene våre er i og rundt Bergen, men vi prøver så godt vi kan å gi et likeverdig tilbud til alle medlemmer i hele fylket.

Ta kontakt dersom du har ønsker om arrangementer vi kan få til der du bor 🙂

Støtt oss

Ung Kreft Vestland arbeider for at våre medlemmer skal ha et godt og variert aktivitetstilbud. Har du lyst til å støtte oss i vårt arbeid, så setter vi stor pris på det. Vi oppfordrer også å støtte Ung Kreft nasjonalt, da de avholder mange fine tilbud for hele målgruppen, også under koronasituasjonen.

1. Kontonummer Ung Kreft nasjonalt: 1644 30 80116

Kontonummeret Ung Kreft Vestland: 1503 60 17020

Merk innbetalingen med «gave», "minnegave" etc. Alle bidrag går til formålsrettet arbeid.

2. Vi har også Vipps. Vippsnummer 17390. Merk innbetaling med "gave".

3. En tredje måte du kan støtte oss på er via grasrotandelen. Hvis du tipper eller spiller lotto gjennom norsk tipping kan du sette oss som din grasrotmottaker. Vi vil da få 5 % av det du spiller for uten at det koster deg noe eller går ut over dine vinnersjanser. For å velge oss kan du gå til norsk-tipping.no/grasrotandelen trykk på «Tilknytt» deretter blir du bedt om å logge på brukeren din for å bekrefte det. Du kan også sende en SMS med «Grasrotandelen 916354908» til 2020 eller oppgi organisasjonsnummer 916 354 908 hos din tippekommisjonær.

Tusen takk for at du ønsker å støtte unge kreftrammede og pårørende!

Styret 2024

Styreleder:

Fika Fares Skansen

Motivasjon for å være frivillig i Ung Kreft: Jeg ønsker å bidra til å støtte og hjelpe de som er berørt av kreft, og være en del av et fellesskap som jobber for å gjøre en positiv forskjell i livene til kreftrammede og deres pårørende.

Hva er din hjertesak?  Jeg brenner for at alle mennesker skal ha like rettigheter og forutsetninger i livet, uavhengig av bakgrunn, kjønn, eller andre faktorer. Jeg tror på viktigheten av inkludering, like muligheter og rettferdighet for alle.

Hva kan man kontakte deg om:  Du kan kontakte meg om det meste, enten det er relatert til frivillig arbeid, kreftsaken, eller andre spørsmål eller behov du måtte ha.

Har du et spesielt talent? Hvis ja, hva er det?  Vet ikke om jeg kan kalle det et talent, men jeg kan snakke arabisk. Det gir meg muligheten til å kommunisere med mennesker fra over 20 land.


Nestleder:

Anette Opsal, 26 år

Anette

Motivasjon for å være frivillig i Ung Kreft: Min motivasjon med å være frivillig i Ung Kreft er å møte andre mennesker i lignende situasjoner og spre glede i hverdagen. Dette ved å møtes til de forskjellige aktivitetene vi arrangerer hvor målet er å treffe likepersoner og bli kjent samtidig som vi finner på noe gøy.

Hva er din hjertesak? Min hjertesak er å skape rom for noe positivt som man kan glede seg til for unge som har vært eller er gjennom kreft. Man treffer gjerne på andre med de samme tankene og det kan hjelpe å vite at man ikke er aleine om hva enn det er.

Hva kan man kontakte deg om? Man kan kontakte meg om spørsmål relatert til aktivitetene vi arrangerer eller dersom man har forslag til nye aktiviteter. Jeg kan også kontaktes om annet hvor jeg vil svare så godt jeg kan, eller henvise videre til noen andre som gjerne kan hjelpe.

Har du et spesielt talent? Jeg har nok ikke et spesielt talent. På fritiden min liker jeg å gå turer, være i aktivitet, sosial eller slappe av med et strikkeprosjekt.

Styremedlemmer:

Silje Opsal, 26 år

Motivasjon for å være frivillig i Ung Kreft: Jeg meldte min interesse i Ung Kreft ettersom jeg har god erfaring og sitter igjen med mange flotte minner etter å ha vært medlem i både Barnekreftforeningen og Ung Kreft. Dette er min mulighet til å gi noe tilbake og bidra til det fine felleskapet i Ung Kreft, samt skape flere gode minner i fremtiden.

Hva er din hjertesak? Jeg brenner sosialt for å spre glede, inkludere og å bidra med noe positivt for andre. Jeg er også veldig glad i å lage mat, gå på tur og reise rundt i verden.

Hva kan man kontakte deg om? Jeg kan bli kontaktet om hva om helst! Alle spørsmål er velkommen, og jeg vil gjøre mitt beste på å svare på det det måtte dreie seg om. Det kan for eksempel være om aktiviteter vi holder i Ung Kreft, hvorfor jeg anbefaler å bli med på aktivitetene vi holder, og min personlige erfaring med kreft.

Har du et spesielt talent? Hvis ja, hva er det? Jeg har ingen umiddelbare talenter, men interesserer meg veldig i matlaging og maling.


Carita Strøm, 33 år

Hanne Kolltveit,

Kontakt oss

Styreleder: Fika Fares Skansen

Mobil: +47 925 67 664

E-post: vestland@ungkreft.noFacebook-gruppe

Vi har en egen Facebook-gruppe hvor du kan få mer informasjon om alt som skjer.

Bli med i Facebook-gruppen

Arrangementer

Flere lokale tilbud