Oslo og Akershus

Deltakerne på Ung Kreft sin landskonferanse står oppstilt utendørs og smiler inn i kamera.
Om fylkesgruppen

Ung Kreft Oslo og Akershus dekker de to store fylkene på Østlandet. Vi arbeider for at unge voksne i alderen 15 – 35 år rammet av kreft skal få et godt sosialt tilbud gjennom aktivitetene vi arrangerer. Hovedtyngden av våre medlemmer bor i og rundt hovedstaden, men vi prøver så godt vi kan å gi et likeverdig tilbud til alle medlemmer i begge fylkene. Ta kontakt dersom du har ønsker om hvor og hvilke arrangementer vi kan få til der du bor.

Vi forsøker å arrangere minst et arrangement i måneden. Tilbudene varierer slik at vi håper du finner noe som passer for deg minst en gang i halvåret. Arrangementene variere i spekter – fra de rent fysiske, via de kulturelle eller opplevelsesrike, til de helt lavterskel og avslappende. For oss er det viktigste å være et samlingspunkt for unge kreftrammede slik at en kan møte andre i en lignende situasjon.

Støtt oss

Ung Kreft Oslo og Akershus arbeider for at våre medlemmer skal ha et godt og variert aktivitetstilbud. Tidligere har vi arrangert foredrag, tur til Klatreparken, matkurs, julebord, rekecruise, gokart og quiz – for å nevne bittelitt.

Har du lyst til å støtte oss i vårt arbeid? Dette kan du gjøre på tre måter:

  • Du kan overføre direkte til vårt kontonummer 1503 24 61155. Merk innbetalingen med «gave».
  • Du kan bruke Vipps. Du finner oss ved å skrive 17389 eller Oslo og Akershus Ung Kreft. Merk innbetalingen med «gave»
  • Hvis du tipper eller spiller lotto gjennom norsk tipping kan du sette oss som din grasrotmottaker. Vi vil da få 5 % av det du spiller for uten at det koster deg noe eller går ut over dine vinnersjanser. For å velge oss kan du gå til norsk-tipping.no/grasrotandelen trykk på «Tilknytt» deretter blir du bedt om å logge på brukeren din for å bekrefte det. Du kan også sende en SMS med «Grasrotandelen 916741901» til 2020 eller oppgi organisasjonsnummer 916 741 901 hos din tippekommisjonær.

Alle bidrag går uavkortet til medlems-aktivitetene våre.

Tusen takk for at du ønsker å støtte unge kreftrammede og unge pårørende i og rundt hovedstaden!

Styret 2024

Styreleder: Bjørn Jansøn Engvik

Nestleder: Liv-Janne Agledahl

Kasserer: Joakim Jæger Nordby

Styremedlem: Christine Sofie Sannes


Kontakt oss

E-post: oa@ungkreft.no

Facebook-gruppe

Vi har en egen Facebook-gruppe hvor du kan få mer informasjon om alt som skjer.

Bli med i Facebook-gruppen

Nyheter fra Ung Kreft Oslo og Akershus

Flere lokale tilbud